BP Classics - Classic cars and More


Welkom op de website van BP Classics:

 

Op deze website vindt u verschillende auto's, zowel voor de verkoop als onze eigen prive verzameling. Hiernaast hebben wij ook diverse onderdelen van verschillende Klassiekers, zowel nieuw als gebruikt.

 

Al jaren zijn wij liefhebbers van klassieke auto's, youngtimers en sportwagens. Wij vinden dat deze iconen bewaard zouden moeten blijven voor de volgende generaties.  

een klassieke auto of youngtimer is veelal een goede belegging, vooral als het om auto's gaat die niet in al te grote oplages zijn gemaakt. De aantallen nemen niet meer toe en komen langzamerhand in collecties terecht.

 

We proberen de auto's zo veel mogelijk in de originele staat te laten, en welke als zijn aangepast in de loop der jaren, proberen we terug te brengen in de oorspronkelijke staat. 

Voor ons is het de sport om dergelijke auto's te vinden, te kopen en waar nodig te restaureren. Maar ook om ze weer te verkopen zodat anderen er van kunnen genieten. 

Kijk eens rond op onze website, wellicht zit er iets voor u tussen? Zoekt u wat anders of iets speciaals? We nemen graag opdrachten aan om voor ufr gewenste auto te zoeken.

 

Meer informatie of vragen? Neem dan contact met ons op.