Over ons


BP Classics is een jong bedrijf dat ontstaan is uit passie en liefde voor mooie en bijzondere auto's, voornamelijk oldtimers, youngtimers en sportieve auto's. al een aantal jaren gaan we overal naar toe om bijzondere auto's etc. te zoeken.


Wij, vader en zoon, hebben in 2018 samen een nieuwe start gemaakt, en kopen veelal auto's met ons hart, ze zijn uniek, apart, bijzonder, of gewoon heel mooi, of gewoon gaaf om mee te rijden. Niet elke auto hoeft perfect in nieuwstaat te zijn, omdat je voor ons gevoel elke oude auto als nieuw kun maken, maar auto's met gebruikssporen ook zeer mooi en interessant kunnen zijn.

Ook hebben we vaak een aantal projecten die we aan mensen kunnen verkopen die zelf handig zijn en er juist de hobby in hebben zelf een auto naar topstaat terug te brengen.
Wij zijn geen garage, maar we leveren elke auto af met een geldig Nederlands kenteken en een geldige APK (projecten uitgezonderd).
We doen ons best om zo transparant mogelijk te zijn aangaande de toestand van de auto's en de kilometerstanden. 

 

Inruil van uw klassieker of youngtimer is bespreekbaar!

Wij staan ook open voor consignatieverkoop en zoekopdrachten, en zijn geopend op afspraak.

Jan Poppe   +31 653 632 648

Disclaimer:

Bij de aanschaf van een old- of youngtimer moet u zich realiseren dat deze auto's al een "leven" hebben gehad en dat, naast de vele voordelen als belasting, verzekering en belegging, zich tijdens het gebruik  altijd onverwachte omstandigheden kunnen voordoen die extra kosten met zich mee kunnen brengen. goed onderhoud is essentieel voor dit soort auto's!

BTW:   hoewel in in sommige gevallen de prijs staat exclusief BTW, zijn onze auto's op een uitzondering na, allen marge auto's. wij zullen dit per auto vermelden.

Auto's met een bedrijfskenteken zijn altijd exclusief BTW tenzij anders vermeld